Bitterballen / 8,3
Mini loempia’s / 7,7
Calamares Romana / 8,3
Portie kaas / 7,8
Portie salami / 7,8
Portie kaas/salami / 7,8
Tapasplank George / 28,6
Croque Monsieur / 11,8 / 15,8
Croque Madame / 13,2 / 16,8
Croque Bolognaise / 15,7 / 18,2
Croque George / molenaarsbrood / Mozzarella / serano / rode pesto / rucola / 16,2
Italiaanse bol / gerookte zalm / mierikswortel / ui / roze peper / 16,3
Toast gerookte zalm / roze peper / ui / mierikswortel / 19,7
Toast champignon
∙ Zonder room / 17,3
∙ Met room / 17,7

Salade kip / spek / appel / 23,4
Salade ‘Surf & Turf’ / carpaccio / scampi / 26,2
Salade geitenkaas / spek / 25,7
Salade scampi / 25,7
Caesar salade / 23,4
Vegetarische salade / falafel / 22,8
Spaghetti Bolognaise / 17,2
Pasta scampi George / gewokte groenten / kokos / rode curry / 29,3
Pasta Veggie / Tortelloni / ricotta-spinazie / pesto / parmezaan / 23,7
Spaghetti / 14,9
Kipnuggets / 13,3
Curryworst / 10,3
Kibbeling / 12,3
Bitterballen / 10,3

Dagsoep / 7,4
Artisanale kaaskroketten / 16,2
Artisanale garnaalkroketten / 17,6
Duo van kaas- en garnaalkroket / 17,2
Carpaccio / truffelmayonaise / rucola / 18,9
Scampi George / gewokte groenten / kokos / rode curry 19,7
Scampi / lookroom / 19,7
Steak / Chateaubriand / 31,4
Steak tartaar / 28,7
Filet pur / Iers / 39,8
Entrecote / Black Angus / 36,8
Hamburger George / paprikamayonaise / gerookt spek / 27,8
Huisgemaakt stoofvlees met donkere Grimbergen / 24,8
Spare ribs / soja gemarineerd / zoet / look- en chilisaus / 29,7
Veggie burger / rode biet / tzatziki / avocado / 24,4
Sliptongen / fris slaatje / huisgemaakte tartaar / 31,7
Zeebaars / courgette / venkel / edamame bonen / wittewijnsaus / 31,3
Scampi George / gewokte groenten / kokos / rode curry / 29,3
Scampi / lookroom 29,3

Dame blanche / verse chocoladesaus / 8,7
Coupe vanille / 8,3
Coupe stracciatella / 8,6
Coupe Aardbeien (seizoen) / 11,2
Moulleux / 11,3
Chocomousse / 8,7
Koffie George / verwendessert / 11,7
Appeltaart / vanille ijs / kokoscrumble / 9,6
Slagroom / 1,5
Pannenkoeken / 7,8
Wafels / 7,8
- Suiker
- Confituur
- Siroop
- Ijs/chocoladesaus +3
- Aardbeien (seizoen) +2,5
- Ijs/aardbeien +5